Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)?

Video se refera la sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii, chat inseamna conversatie, deci videochat-ul reprezinta comunicarea dintre doua personae prin intermediului unui calculator (conectat la internet) si al unei camera video. Conversatiile dintre modele si clienti pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta clientii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita
model-videochat

Videochat legal?

Da, videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004. Jully Studio este administrat de catre o socitatea comerciala care face angajari doar cu forme legale (taxele la stat sunt achitate), foloseste softuri cu licenta.

Cum se castiga banii in activitatea de videochat?

Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Conversatiile dintre un client si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. In orice moment aveti posibilitatea de a verifica cati bani ati castigat, fiecare site cu care lucram va dispune aceasta informatie.
Call Now ButtonSUNA ACUM